Intressant om betting online

Betting24.nu älskar sport och betting speciellt när det är betting online och det samt hur du gör smartare bets på nätet ska vi förklara mer om här på vår sajt. Är du en av dom som går ner till ICA varje gång du ska lägga ett spel och som vecka efter vecka bettar på stryktipset? I så fall tycker jag att du ska ändra den här vanan nu direkt.

Anledningen är ganska enkel faktiskt. När du lägger dina spel hos betting bolag online får du betydligt bättre odds och dessutom bonusar som du aldrig får av Svenska Spel. Du har dessutom tillgång till att placera din vad dygnet runt dvs 24/7 och att plocka ut din vinst och du kan dessutom göra det hemma från soffan utan att ens resa dig upp. Tips: Läs mer om nya spelsidor

 

Så som sagt börja lägga dina spel betting online och du kommer att få betydligt mer av spelbolagen online. Här nedanför går vi igenom lite olika sätt att lägga bets online så smart som möjligt.

bettingBörja med att utnyttja en sport bonus eller ett riskfritt spel. Ett riskfritt spel innebär att om du satsar 100kr på en match och förlorar så får du dina 100kr tillbaka och kan spela ännu en gång.

En sport bonus innebär att du direkt när du gör en insättning kan få mer pengar och då välja att placera flera spel eller att lägga allt på ett för att då vinna mer när du vinner.

Vad kan man mer gör för att spela smartare när man bettar online? Ju man kan tex undivka serviceavgifter. Varje gång du sätter in och tar ut pengar så betalas en liten avgift för det om du använder fel metod.

För att undvika detta ska du först kolla på spelbolagets insättnings och uttagsmetoder och se vilka som kostar och då undvika dessa om du kan. Annars byt till ett annat betting bolag som erbjuder kostnadsfria insättningar och uttag med den metod du väljer.

En annan sak är det som vi smy nämnde ovanför dvs att välja ett annat spelbolag. Kolla alltid vad oddsen är på ett par olika betting sajter på just den match du vill spela på och välj spelsajten med bäst odds.

Läs mer om LeoVegas sportbook här eller om nätcasino här!

Kul fakta: Visste du att det finns en kommun i Moselle i Frankrike som faktiskt heter Betting? Denna kommun ligger i Freyming-Merlebach och har ca 900 invånare.