Bethard

Bethard är ett tufft casino i svart och gult som knappast gör det svårt för oss att förstå att de satsar på sport! Så fort man stiger in i lobby så förstår man att detta är en spelsajt som man kan förvänta sig mycket av och det bästa är att man inte blir besviken, även om man ställer höga krav!

Om du gillar sport och betting så är detta platsen för dig, utan tvekan! Varför det är så tveklöst bra ska vi ta och berätta mer om nu, så det är bara att hänga med!

Säkert spel

När man spelar på nätet så är det viktigt att man kan känna sig trygg. Man vill ju knappast behöva vara orolig för att lämna ut sina personuppgifter, eller för att betalningsmetoderna är osäkra. Man vill kunna vara avslappnad och bara satsa på att få spela! Detta kan man räkna med hos Bethard, för detta är en spelsajt som tagit det här mes säkerhet för sina spelare på fullaste allvar.

Du kommer att kunna nå supporten 24/7 och du väljer själv om du vill kontakta dem via chatt eller via mejl. Det är alltid ett stort plus när en spelsajt har en support med generösa öppettider, så det är bara att buga och bocka och tacka Bethard för det!

När det kommer till betalningsmetoder så är det mycket bra, för man kan välja mellan bland annat Neteller, VISA, Paysafecard, Trustly och Zimpler. Det är bara att välja det alternativ som känns bäst och sedan kan man alltid byta om man skulle vilja göra det.

Deras spellicens kommer naturligtvis från Malta, vilket innebär att det är skattefria vinster och garanterad säkerhet när man spelar.

Trevlig miljö

Bethard är ju känt för att vara lite “macho” och det kommer vi väl inte ifrån att det är. Det är dock inte så macho att man känner att man inte vill spela där, utan det är “lagom” macho, om det nu finns en sådan sak. Designen är för övrigt väldigt trevlig och det är lätt att känna att det är trivsamt här.

Man hittar lätt då det är en sajt som är väldigt lättöverskådlig och det är skönt att det går snabbt att komma dit man vill. Att slippa krångla innan man kan dra igång och spela är alltid lika uppskattat, och det vet alla ni som har spelat förr. För er som är nya så kommer det att framstå som en självklarhet så fort ni drar igång ert betting-äventyr hos Bethard!

Finfint utbud av sport

När man gillar betting så är det viktigt att det finns en sportsbook som är fylld till bredden på den spelsajt där man spelar. Om det inte är särskilt mycket att välja mellan så är det ju, av förklarliga skäl, inte så jätteroligt att betta, men Bethard visar var skåpet ska stå och bjuder på ett riktigt fett utbud av sporter.

När det kommer till fotboll så kan du oddsa på matcher i både Champions League, Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A med flera. Då det oftast är just fotboll som många gillar att betta på så är det härligt att se att Bethard ser till att bjussa på ett bra utbud av ligor så att man kan gå loss ordentligt!

Utöver fotboll så kan man betta på bland annat ishockey, basket, tennis, volleyboll, handboll, golf, dart, cykling, speedway, friidrott, boxning, MMA med flera. Vad det än är för sport du gillar att betta på så kommer du att kunna hitta rätt hos Bethard, så mycket är säkert!

Odds och Liveodds

När det kommer till betting hos Bethard så är det både vanliga odds och liveodds som gäller. Det är kanon att man kan oddsa som man vill, för ibland är man mer sugen på livespel medan man andra gånger kanske föredrar vanliga prematch-odds. Det är bara att välja det som passar!

För att ta reda på vad som händer för stunden så är det bara att klicka på “Odds” eller “Liveodds”. Vad gäller liveodds-avdelningen så är det perfekt upplagt, för det är supersmidigt att få en bra översikt. Direkt när man klickar sig in så får man upp hur många event det finns att betta på inom de olika sporterna. Ingen risk att man missar något här, alltså!

 

Sammanfattning

Vill du spela på en spelsajt som är perfekt för betting så ska du spela hos Bethard! Det finns ingenting att klaga på här, så vi kan bara rekommendera er att ta er dit på direkten och dra igång!

bethard logo

Spela ansvarsfullt | +18år | Stödlinjen.se |Regler & villkor gäller | T&C

Play now

Leave a Reply